Belvárosi Általános Iskola És Gimnázium, Békéscsaba

1 Vélemény
Belvárosi Általános Iskola És Gimnázium, Békéscsaba
Haán Lajos Utca 2-4.
5600 Békéscsaba
Békés

Leírás

teljes tankötelezettséget átívelő nevelés és képzés során Általános iskolai nevelés, oktatás folyik az 1-8. évfolyamon, Gimnáziumi nevelés, oktatás folyik - a 9-13. évfolyamokon, - továbbá átmenetileg, kifutó módon a hatosztályos képzést nyújtó évfolyamokon. Az angol nyelvi előkészítő évfolyam új színfoltot jelent gimnáziumi képzésünk struktúrájában. A képzés pedagógiai szakaszai: 1-4.
évfolyam: bevezető és kezdő szakasz, 5-6. évfolyam: alapozó szakasz, 7-8. évfolyam: fejlesztő szakasz; orientációs funkciója van a gimnáziumi képzésre való felkészülés szempontjából, 9-13. évfolyam: az általános műveltséget megszilárdító és elmélyítő szakasz, mely nyelvi előkészítő évfolyammal indul az azt választóknak.
A képzés speciális vonásai: speciális ének-zene oktatás lehetősége az 1-6. évfolyamokon külön csoportban, előzetes jelentkezés és képességfelmérés alapján, idegen nyelv oktatás harmadik osztálytól, emelt óraszámmal a 7-8., illetve a gimnáziumi évfolyamokon,


Kulcsszavak:
Nyelvoktatás, Angol Nyelv, Német Nyelv, Idegen Nyelv, Általános Iskolai képzés, Francia Nyelv, Általános iskola, Általános Iskolai Oktatás, Felzárkóztatás, Gimnáziumi Oktatás, Oktatás, Iskola, Fejlesztés, Kutatás, Általános, Gimnázium, Diák, Tudomány, Mta, Magyar Tudományi Akadémia, Fizika, Tudomány fejlesztés, Kutatási labor, Belvárosi, Pedagógiai Szakszolgálat, Informatikai Matematika
Belvárosi Általános Iskola És Gimnázium, Békéscsaba a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

sancivir
Iskola

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A belvárosi iskolába jártam suliba. Van jó illetve negatív véleményem is. Sajnos a tanárok nagyon szigorúak, gorombák persze voltak kedvenc tanáraim. Nagyon sok gyerek jár ebbe a suliba, kicsit túlzsúfolt. Ennek ellenére nagyon szerettem ide járni. Azóta uszoda része is van amit nem csak az odajáró diákok használhatnak, hanem bárki tanítási időn kívül, térítés ellenében. Úszásoktatás is van. Az előcsarnok szépen berendezett és akváriumi halak is díszítik. A diákok tanulmányi eredménye ebben az iskolában kimagasló. Jótékonysági rendezvényeket is szoktak tartani.
## suli# uszoda# diákok# tanítás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Belvárosi Általános Iskola És Gimnázium, Békéscsaba részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

  1. KINIZSI U. 13
    5600  Békéscsaba
  2. DAMJANICH U. 1/3.
    5600  Békéscsaba
  3. Petofi Utca 1.
    5600  Békéscsaba
  4. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete