Dewa Zrt., Békéscsaba

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

A DEWA Zrt. illetve jogelődje DEWA Kft. 1990-ben alakult, és termékeivel, szolgáltatásaival az ipari festéstechnika tágabb értelemben vett témakörében tevékenykedik.

Jelenleg 4 divízió oldja meg a felmerülő feladatokat.

1. Ipari felületkezelő és festő berendezések
2. Festőfülke
3. Szórástechnika
4. Fűtéstechnika
A négy divízió egymással szorosan együttműködve dolgozik, úgy ahogy a témakörök is számos ponton kapcsolódnak egymáshoz, de egyéni irányokat is mutatnak.


Cégleírás
Az ipari felületkezelő és festőberendezések divízió, komplett festőműhelyeket, festősorokat tervez és kivitelez az engedélyeztetéstől a berendezés beüzemeléséig.
A divízió tevékenységének a festőüzemi elszívó falak gyártása és forgalmazása szintén fontos részét képezi. Ezek száraz, vagy nedves leválasztású szűrőrendszerrel rendelkeznek, amely megköti a festés során "mellészórt" festékrészecskéket. A felszabaduló oldószergőzök ártalmatlanításáról aktívszenes szűrőegység gondoskodik.

A festőfülke divízió a BLOWTHERM gyártmányú zárt fülkék értékesítését, vevőszolgálatát, és folyamatos karbantartását végzi.

Ezek legnagyobb vevője az autó-fenntartó ipar, de egyre szélesedik a vevőkör, mert napjainkban a bútoripar és néhány egyéb alkalmazás is megkívánja azokat a körülményeket, amelyeket zárt fülkéink kínálnak.

A fülkék karbantartásához, szervizeléséhez hozzátartozik a folyamatos szűrő ellátás is.
A SPERITEX szűrőgyártó cég képviseletéhez a fülkékhez szükséges EU5, EU4 illetve PAINTSTOP (EU3) minőségű levegő szűrő anyagok biztosítják a folyamatos raktárkészletet.
A PRO CABIN pormentesítő folyadék feladata, hogy a levegőbe került port, szennyeződéseket megkösse, ezzel tisztítva a technológia légterét.

A szórástechnika divízió az iparban előforduló festési, ragasztási, és egyéb (a folyadékok elporlasztását igénylő) technológiákhoz kínál berendezéseket.
A KREMLIN és WAGNER-COLORA gyártmányaik között megtalálhatók a magas nyomású, és a levegőporlasztású szórási eljárások is, szivattyúik többségét sűrítettlevegő működteti. Az anyagellátó és szállító szivattyúk széles választékát kínáljuk különböző szállítási teljesítménnyel, 1 bar-tól akár 1000 bar nyomásig.

Fűtéstechnikai divízió az olasz BLOWTHERM cég kizárólagos magyarországi képviseletét látja el.
?Hőlégfúvó berendezések falra szerelhető, és álló kivitelben, gáz és olaj fűtéssel, 20 - 1000 kW teljesítményhatárok között.
A GARIONI NAVAL cég gőzfejlesztőit, gőzkazánjait is fogalmazzuk.
Kulcsszavak:
Fűtéstechnika, Fűtés, Kazán, Energiatakarékos, Infra, Falfűtés, Infrafűtés, Infrapanel, Fülke, Fényező, Fűtőpanel, Hősugárzó, Sugárzó, Porelszívó, Sötétsugárzó, Gőzkazánok, Infra panel, Konveyor, Alagút, Villany, Infravörös, Elszívóberendezés, Fényezőfülkék, Infraszárító, Fényezőfülke, Hőlégbefúvók, Blowtherm, Előkészítők, Saico, Szárít, Épületgépész, Zsákos, Épületgépészet, Ventillátor, Kabin, TERVEZÉS, Iroda, GÉP, Lakás, Szervíz, Asztalos, Berendezés, Termékek, Faipar, Lámpa, Fényezés, Elektromos, Épületgépészeti, Csarnok, Technika, Faipari, Festő, Panel, Technológiai, Alternatív, Fal, Elszívó, Szárító, Szűréstechnika, Asztalosipari, Korszerűsítés, Fűtő, Kamra, Infrakabinok, Szórástechnika, Festőberendezések, Porszóró berendezés, Eu5 eu4 eu3 szűrők, Festékszóró pisztoly, Fényezőkamra, Fűtéstechnika gázégők olajégők, Garioni naval, Paintstop, Pro cabin kremlin, Reglo liftman walman, Speritex, Wagner-colora
Dewa Zrt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Dewa Zrt.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

László Pintér
Értékesítés

06-30-935-9001

06-66-546-501


  Oszkár Kellner
  Javítás - szerviz

  06-30-5151-963

  06-66-546-501

   Vásároljon Prémium Tagságot

   Hasonló cégek a közelben

   1. Felső-Körös Sor 54.
    5600  Békéscsaba
    (30) 325 1330
   2. ÁRPÁD SOR 52.
    5600  Békéscsaba
    0666326444
   3. Andrássy Út 37-43
    5600  Békéscsaba
    (1) 371 0833
   4. Árpád Sor 2/6
    5600  Békéscsaba
    (66) 326 444
   5. ERKEL U.14/9
    5600  Békéscsaba
    06-20-9242-280
   6. Derkovits Sor 2.
    5600  Békéscsaba
    (70) 636 7021
   7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete