Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Békéscsaba

9 Vélemény
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Békéscsaba
József Attila Utca 2-4.
5600 Békéscsaba
Postafiók: PF: 284.
Békés
Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Leírás

Kulcsszavak:
Fogyasztóvédelem, Fogyasztóvédelmi Hatóság
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Békéscsaba a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Vásároltam a vaterán cipőt, de nem azt küldte az eladó amit vásároltam, mit lehet tenni, és nem igazán akarja békésen elintézni a dolgot.

házszám

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Makó melletti településen lakom.Egy úri emeber bedudázot.Mondta országos rendelet alapján készitsek ház számot.Meg Egyeztünk az ára kifizettem és azota nem hallottam se házszámukrol nem is értesitett.Pedig lassan eltelt 2 hónap Orosházi Cég kérek mindekit töle ne vásároljatok

dósai márta
cipő vásárlás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

a kinai boltok ,becsapnak . Egy pár cipöt vettem ,az eggyik38-as a másik39-es . Eszt békésen a nagyfalban vettem

flavin

több, mint 6 hónappal ezelőtt

énés családom, flavintól vásárolok évek óta, 20-szór is elolvasom, mi mire jó,.lehet, hogy megkellet volna kérdezni orvost. vitaminoknál sem mindegy mit szedünk.Jártam már úgy hogy ittam vitamint és élénkitett, nem tudtam aludni.Hal kapszulától bedagadtafejem,mert al lergiás vagyok rá.

A fizetőt is büntetik?

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tiszteletem. A mai nap történt, hogy a Vízműtől édesanyám kapott egy 12500,- Ft-os csekket nagyapám (vízmű malőrből) üres telkére. 2009-ben még túlfizetése volt, így 2009-2010-ben minden hónapban jött a 650,- ft-os számla és a nullás sárga csekk, mely ÉRVÉNYTELEN felirattal volt ellátva, ergo: nem fizettünk. A számla levélen szépen díszelgett, hogy fogy a pénz. Nyomon is lehetett követni, ezzel nem volt gond. A pénz elfogyott és küldtek egy 143,- Ft-os csekket (a többit még fedezte a túlfizetés) áprilisra és egy 650,- Ft-osat májusra. Ma 2011. 03. 25. van. Telefonáltunk és érdeklődtünk, hogy mi ez? Kedvesek voltak és segítőkészek a mi számlánkra, amit szóvá is tettem, erre kb. 15 perc után felajánlották, hogy visszahívnak, amint tisztázzák az ügyet. Rendszer hiba történt. Jó. De amikor kérték, hogy menjünk és fizessük be a 9XX,- ft ot???? Akkor rákérdeztem, hogy mennyit? és miért? Válasz: késedelmi kamat. Előre? Vagy, hogy is van ez? Sajnos felment a pumpa, de sikerült elintézni, hogy ne kelljen márciusban befizetni az április-májusi esedékességű számlát, büntető kamattal. A szolgáltatók már mindent megtehetnek? Komolyan ki kell hozni az embert a béketűréséből, hogy elintézzen egy ilyen ügyet? A saját költségére? A szolgáltató hibájából? A postai díjat megfizettetik a fogyasztóval. Az én telefonszámlámat kifizeti a szolgáltató? Mintha nem is Európában lennénk... Bocsánat.

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Békéscsaba részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook
Twitter

Hasonló cégek a közelben

 1. Szent István Tér 1
  5600  Békéscsaba
 2. Szent István Tér 3.
  5600  Békéscsaba
 3. Szabadság Tér 7-9
  5600  Békéscsaba
 4. Szent István Tér 9.
  5600  Békéscsaba
 5. Szabadság Tér 16-18.
  5600  Békéscsaba
 6. Deák Utca 1.
  5600  Békéscsaba
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete