Speed Pizza Burger Gyorsétkezde, Békéscsaba

6 Vélemény
Speed Pizza Burger Gyorsétkezde
Hunyadi Tér
5600 Békéscsaba
Békés
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

TELEFON: Pizzéria: (66) 445-312 Burger: (66) 448-269. Békéscsaba szívében a Hunyadi téren, barátságos környezetben 1992 óta légkondicionált, zenés, gyorsétkezde egységgel és különálló dohányzó és nemdohányzó pizzéria teremmel, várja minden Kedves jelenlegi és leendo Vendégeit a SPEED Burger és Pizzéria. A Szolgáltatásainkat nyáron nagy befogadású teraszunk teszi teljessé, csobogójával, mely árassza a friss levegot a tikkasztó nyári melegben. A változatos, egyedi ízekkel, családias hangulattal és a tér egyedi kialakításának köszönhetoen a hely közkedvelt találkozóhellyé vált.


Kulcsszavak:
Pizzéria, Pizza, Házhozszállítás, Szendvics, Ételkülönlegességek, Lepény, Specialitás, Desszert, Hamburger, Gyorsétkezde, Köret, Energia Ital, Ital, Kávé, Tea, Gyorsétterem, Leves, Péksütemények, Tésztafélék, Lavazza, Sült Étel, Extra Feltét, Páncerottik, Speed Burger, Speed Pizza, Tejszínhabos Lavazza, Tortilya
Speed Pizza Burger Gyorsétkezde a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

hambi

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szerintem a speed nem a legjobb és még drága is,szerintem a Csabán a Kossuth téri a legjobb és árba is sokkal jobb. Hallgassatok rám,és gyertek kóstoljátok meg!!

Speed

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Imádunk itt kajálni, Ferke csinálja a legjobb "Szendó"-t!!! A Lassagne egyenesen kiráááály! Szeka | Kriszta

face
Tortilla

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A korábbi években rengeteget étkeztem náluk az isteni pizzáktól a kiváló tortillákig gyakorlatilag végigettem a teljes választékot. Sőt még az esküvőm után is ide jöttünk másnap ebédelni a párommal. A legnagyobb vonzereje abban rejlik, hogy késő éjszakáig is nyitva van, többször előfordult, hogy hajnal 1-2 körül megéheztünk egy szórakozóhelyen, és mivel ez a gyorskajálda a belvárosban van, így mindig kapóra jött. Sajnos az áraik mára már nem tartoznak a legolcsóbbak közé, de az ízviláguk szerencsére megmaradt. Az éjszakai nyitvatartás miatt kiváló lehetőség azoknak is, akik ilyen későn csak átutazóban vannak, hiszen itt fel tudnak "töltődni".
## pizza# hamburger# palacsinta# tortilla
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Megjegyzés

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gyors a kiszolgálás, jobb időben kinti teraszra is ki lehet ülni.Végre valami ami sokáig nyitva van :)

silver00
Speed

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szerintem a speed szendvics nagyon finom, bár régebben sokkal "teltebb" volt... ritkán eszem ott. de még fogok, az biztos. a palacsinta is finom. pizzázni nem ott szoktam.

Bíró János
Intés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Maga az épület 3részből áll egy palacsintás egy tortillás és egy pizzás részből A palacsintás rész nagyon kicsi a pizzájuk nem túl jó szinte csak a pizzakrém ketchupból áll kevés rajta a feltét is de valahogy a hamburgerjük se az igazi Én szerintem többet nem eszek itt
## pizza# speed burger# étkezde
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Speed Pizza Burger Gyorsétkezde részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Hunyadi Tér 1
  5600  Békéscsaba
 2. Szabadság Tér 6
  5600  Békéscsaba
 3. Wlassics Sétány 3/3.
  5600  Békéscsaba
 4. Mednyánszki u. 1-3.
  5600  Békéscsaba
 5. Andrássy Út 37-43.
  5600  Békéscsaba
 6. Andrássy Út 44.
  5600  Békéscsaba
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete