Tondach Magyarország Zrt, Békéscsaba

8 Vélemények
Tondach Magyarország Zrt
Orosházi Út 88.
5600 Békéscsaba
Békés
(66) 530 400
(66) 530 445

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
08-10-001776
Adószám
11040206-2-08
TEÁOR kód
2332 - Égetett agyag építőanyag gyártása

Leírás

A TONDACHR a természetes agyagból készülő, hosszú élettartamú és értékálló tetőmegoldások vezető gyártója.


Cégleírás
A cég leginkább termékeinek magas minőségéről, munkatársainak szakmai kompetenciájáról, innovatív, de elsősorban természetes tetőfedési megoldásairól és átfogó szervizszolgáltatásáról ismert.
A "State-of-the-Art" technológiák segítségével a cégcsoport összes leányvállalata hatékony termelési folyamatokkal rendelkezik és minőségi termékeket állít elő.
Az üzleti siker a TONDACHR számára elsősorban elégedett vevőket, elégedett munkatársakat és folyamatos piaci növekedést jelent.
Kulcsszavak:
Tetőcserép, Kerámia Antennakivezető, Kerámia Csatornaszellőző Szett, Kerámia Hófogó Cserepek, Kerámia Tetődíszek, Tető Kerámia Kiegészítők, Tető Szellőzőrendszerek, Égetett Agyag Építőanyag gyártása
Tondach Magyarország Zrt a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A termékük nagyon gyenge minőségű!!! 10 éve állandóan cserélni kel a hibás cserepeket! A tartalék elfogyott. 1995-en vásároltam a cserepeket.

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A termékük nagyon gyenge minőségű!!! 10 éve állandóan cserélni kel a hibás cserepeket! A tartalék elfogyott. 1995-en vásároltam a cserepeket.

Pál-Kutas Imréné
Reklamálás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt gyártó!Sajnos én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.Mi is 1995-ben cseréltük le palatetőnket mázas csabai tetőcserépre,de nem gondoltuk,hogy így járunk vele.Évek óta mállik szét,egy-egy eső után negyed darabokat hoz le az eresz.Tudtommal 30 év garancia van rá,így szeretnénk tudni,hogy ilyenkor mi a teendő,kit terhel a felelősség.Mert így hagyni már nem igazán lehet,mert lassan úgy járunk,mint a lecserélt palatetővel,hogy mindenhol beázunk.Tisztelettel várom válaszukat: Pál-Kutas Imréné bolyko.katy@freemail.hu
#a cserép minőségi kifogásolása
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Jaczkó Béla
Reklamáció

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

T.cím várom önöktől problémámra a megoldást. Én 1995-ben vásároltam önöknél piros mázas tetőcserepet 1998-ban az alsó két sort már le is cseréltem. De akkor nem gondoltam, hogy az első osztályú nem olcsó cserepekkel további gond lesz. Most ott tartok sajnos lassan az egészet le kellene cserélnem. A máz lepattogzott és bizony több helyen foszlásnak indult attól tartok be is ázunk a közeljövőben. Tartalék cserepem pedig már nincs. A 30 év garanciának fele telt el. A szomszédom házán 70-éves tetőcserép van az még most is hibátlan. Ez így természetes önök szerint. Tudomásom szerint ezt a típust már nem is gyártják és 1996-ban még ezen típus méretén is változtattak. Kérem segítségüket a problémám megoldásában.

Miklós Vermesi
reklamáció

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

a tetőcserép felső rétege kisebb- nagyobb darabokban folyamatosan válik le, amit az esővíz hoz le az ereszcsatornán! Ennek következtében néhány cserép már átázik! Kérem panaszom elbírálását. vermesi.csalad@gmail.com
#a tetőcserép minősége
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Tondach Magyarország Zrt részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook